hörrö du står på min jacka jevla bitch!

Återigen förföljd av Harry Potter.
Det spelar ingen roll vad jag gör, han dyker upp överallt.
Som en ondskefull demon.
Vad jag än googlar på.
Vad jag en söker på på youtube.
Denne evige Harry Potter.

LÄMNA MIG IFRED!

shipship

Stina varför säger du alltid att du är glad som en prins i en tårta?
Suck, det är väl helt jävla självklart! MEN för alla inkompitenta varelser får jag väl förklara även detta som så mycket annat.

När man har lite mycket att tänka på. När man mår lite dåligt sådär. Då får man försöka tänka på något annat. Då kan man till exempel tänka på.

Se hela bilden   Jordgubbstårta,

 Män som går runt nakna i vattnet

  Roliga grisar.

 Pengar,

MEN! man kan inte sitta och tänka på bara tårta, för då somnar man bara. Och man kan inte heller sitta och tänka på bara pengar, för då blir man bara ledsen för man kanske bara har fyra kronor och 61 öre på sitt konto just nu till exempel. Så därför är det ultimata att tänka på nakna män som springer runt i vattnet med roliga grisar. Men pengar och jordgubbstårta är ju fortfarande najs. Men det löser sig, för när man tänker på nakna män som springer runt i vattnet med roliga grisar så blir man så himla mycket glad så att man kan tänka på jordgubbstårta och pengar också utan att somna och bli ledsen. Så himla glad är man. Som en prins i en tårta!
Det är liksom uttrycket för ultimata lyckan!

Tänk dig om du var en prins som bodde i en tårta. Skulle inte du va glad då? Du skulle vara rik, och ha tårta utan att somna. Allt som behövs för att vara en fulländad människa!

Så, nu hoppas jag att ni förstår, annars kan ni ju slå upp i en ordbok eller lexikon och kolla där!

dräggel på min kjol!

Just nu ligger jag här hos min gamla vän Sofia. 85 år och tre månader gammal faktiskt. Hur som helst tänkte jag kraffsa lite medan Sofia sitter och tänker på toaletten. Ni vet hur gammla är. Jag och Sofia har hur som helst klagat hela dagen över att vi är singlar och tyckt att varende man vi gått förbi var det hetaste vi någonsin sett. Vi har verkligen allvarliga problem, men de går nog att lösa på något sätt. höhö. Så jag tänkte lägga upp två bilder och lite info här så kan ni män höra av er i fall ni är sugna på att hjälpa någon av dessa två sexiga singlar.

Och NEJ, vi är inte billiga horor, vi är bara desperata! Så det så!



Glad och trevlig tjej på sexton jordsnurr. Gillar långa skogspromenader, vara ute i naturen och att röra på mig. Jag gillar matlagning och söker lite lugn och harmoni i mitt liv!





Arg och vresig surfitta. Men ack så vacker. Gillar att ligga och dega framför tvn och är ofta deprimerad. Söker den perfekta mannen inget annat duger. Tycker även om billys panpizza väldigt mycket. Brukar dock bre på lite extra smör.


Va inte rädda för att höra av er nu killar!

puckOOOO


Alltså. Just nu är jag bara så förbannad och fruktansvärt besviken! Jag satt där och läste blondinbellas blogg, som inte alls är lika bra som min AT ALL! (Jag är inte alls avundsjuk). Så har hon en bild på sig själv när hon sitter med en tallrik frukt i handen med bildtexten " det finns inget bättre än godis på morgonen" ääääh? ursäkta MIG? Men herrejösses. "Frukt är naturens godis" ??? :O IN MY AS! Man blir ju bara så förargad!

Isabella Löwngrip och alla andra lurade barn NU SKA JAG FÖRKLARA!

  +  

= INTE SAMMA SAK!!!

Jag har iaf Grynet på min sida!
Om ni vill stödja min kampanj kan ni klicka här!


och köpa denna fin FINA tröja
med texten frukt är inte godis.


Denna kampanj är minst lika viktig, om inte viktigare, som min könsdiskrimineringskampanj på msn.
Så snälla, skänk ditt bidrag till alla världens barn!

Disco daggarnas äventyr

OjojOJ! Jag måste berätta om kvällens pinsamheter. Fast i stundens sinnesrubbning kanske inte allt blir rätt. Så rätta mig inte, det är ens författares rättighet att skystera lite i kanterna sådär.

Jag var ute med disco daggarna eftersom att Emms fyllde de ljuva året sexton. Så vi firade med en brakfest i närheten av hötorget. Det var verkligen top notch och jag och Emma va såååå tajta när vi ägde ut alla på "dansgolvet" till YMCA.
Sedan kände disco daggarna för att dra vidare på fest i tyresö. Medan jag och min kk bara kände att tyresö är sååå landet. Så ruttet och tar typ hundra år att åka dit, vem fän vill dit liksom? Shit, tänk de stackars bönder som bor där. Haha, vilken mardröm!

Jag och Sophia var i alla fall fett taggade på skräckfim. Så vi skuttade in på bion kollade lite på skärmen. Vi insåg att vi inte visste vilken någon av filmerna var och bestämde oss helt enkelt för att bara ta någon från femton år och hoppas på det bästa. Vi orkade helt enkelt inte gå ner och läsa om filmerna som värsta okunniga mongosarna.

Sååå, efter att ha väntat i över en timme på vår skräckfilm. Laddat upp med godis för sjutio spänn och popcorn och varsinn stor läsk så gick vi in förväntansfulla på vad som komma skall.

Det började med att mongot bredvid schyssade på oss redan i reklamen. Vi skrattade men uppförde oss så gott vi kunde. Detta mongo, eller han va inte direkt ett mongo i och för sig mer en helt vanlig pojke som schyssade på oss, men i alla fall detta mongo satt under hela filmen och kommenterade hur vidare saker var ofräsch, kul, eller fint. Det var väldigt intressant att höra vad han tyckte om saken. Verkligen, jag ba beräääätttaa mer snälla jag vill ba veta!

Vi satt i alla fall där och jag pratade på om hur jag inte klarade av skräckfilmer och att det nog va bäst om Sophia höll i popcorna ifall jag skulle hoppa till. Vi pratade om hur nervösa vi var och hur rädda vi skulle vara dagarna efter. Min vän Sophia har en tendens att prata ganska högt, så jag svarade ganska högt jag också.

Detta är dock väldigt pinsamt eftersom filmen vi såg inte alls var en skräckfilm utan en psykofilm och alla typ skratta genom hela filmen. NAJS! Hoppas alla runtomkring, speciellt mongot bredvid och killarna framför trodde att vi drev. Vilket de förmodligen inte trodde eftersom vi var hundra procent seriösa med allt vi sa. Jag tänker inte ens säga vilken film det var vi såg eftersom det va så pinsamt hur vi tog miste. Vi bah shiiit va pinsamt om man bah skriker nu, aah stina du kommer typ kissa på dig jävla mes ja ba aaaah fö fan hähä asså jag är alltid rädd skitlänge efteråt efter sånt här asså. Alla ba eeh? Aldrig gått på bio förut. Det märktes säkert att vi var från Tyresö :(

Så vi sprang ut från bion, gick tillbaka eftersom båda hade drickt typ varsin liter cola och var tvugna att kissa. Gick sedan i raskt tempo därifrån. Fick håll, det var ganska pinsamt det också. Så vi vilade oss i bilen och prata. Vi fick då kramp i magen. Jag och Sophia borde egentligen inte umgås mer för vi går bara upp i vikt.

TILL ERIK <3

En anonym vän var och är rosenrasende över att det är okej för tjejer att ha bilder på halvnakna tjejer medan killar inte kan ha det för då är dem bögar. Jag förstår honom. Det är helt sick asså! Jag tycker alla ni män där ute i världen som känner att ni vill ha en bild på en halvnaken kille ska ha det!  Våga stå för att ni kan vara snygga ni också! Världen behöver fler halvnakna män på msn!

Här kommer två förslag till alla er som är taggade på min kampanj mot könsdiskrimineringen på msn!

        

mamma jag vill dansa buhu

Tänk om man va bäst i världen på balett. Jag bara kommer där, är asvig och assmal. Det där med assmal hade ju inte riktigt med saken att göra, men det vore najs! Så kommer jag där i min vita stora kjol. Dansandes och hoppandes och alla sex åriga flickor i världen bara woow jag vill va som hon. JAG VILL VA DEN HON :'( Jag är FETT sur på mamma och pappa för att dem inte tvingade mig att gå på balett när jag va liten! Verkligen rosenrasande asförbannad! Dem ska få :@
Bitchar alltså. Jag tänker då tvinga mina barn att gå på balett!

Och inte bara balett. Mina barn ska även

- Spela fiol
- Heta Ester och Lillemor
- Inte äta godis på vardagar under några omständigheter!
- Ha vad jag anser vara coola kläder. Jag vill inte ha någon emo eller fjortisunge!
- Gå på konståkning
- Tvång på töntiga trikåer på träningarna!
- ÄLSKA MIG! <3

STINA + VÄRLDENS BÄSTA BLIVANDE MAMMA = SANT SOM FÄÄNNN

Mitt ljuva drömhus

Man måste börja fundera lite över framtiden. Jag vet redan hur min man ska va (se tidigare inlägg). Så nu går jag vidare till steg två. Vart jag ska bo. Jag tänker mig ett stort hus, med en pool och jacuzzi. Det ska va ett sånt där wow hus! När man ser det ska man bara bli riktigt avundsjuk liksom! Det ska va typ vitt. Fantastiskt fint ska det vara. Stor fin tomt med grindar och vakthundar, såklart! Tomten ska va sådär jättefin så man bah oj vilken fin tomt. Ja, då måste jag ju ha en trädgårdsmästare också. Sen måste jag ju ha hembiträden också. Självklart ska jag ha tre gaaaalet fina bilar och en sjuktsnygg man som springer runt i bar överkropp!

Jag fick dock ingen solklar bild i huvet efter att ha tänkt över detta. Så jag var helt enkelt tvungen att se efter hur det skulle bli. Jag vet inte. Borde jag tänka om? Nej jag tror nog inte det. Det känns lite rörigt, och jag är lite tveksam till människorna man fick på köpet till jacuzzin, fast dom var gaanska sexiga också. Så det får duga!



Mitt blivande hem! :D



Hej jag är bara sexton år

Medan jag satt och fjärtade i godan ro så slog mig den ointressanta och inte direkt nya tanken att vissa saker är lite underliga. Jag är ju som ni många vet en stor fet mes. Rädd för allt och så vidare. Fast jag har i alla fall kommit på lösningar för hur jag ska kunna kontrollera mina rädslor. Allt för att mina duktiga föräldrar varit så snälla och lärt mig det. Om jag till exempel åker frittfall så är det bara att tänka, det finns ingen hund det finns ingen hund det finns ingen hund så överlever man vad som helst hur lätt som helst! Det är jättebra! Verkligen ett privilegium! Eller om jag inte kan somna så tänker jag bara på jordgubbstårta så somnar jag som en stock! Alltså inte för att jag är en fet gris (vilken jag visserligen också är men) utan för att den är så fin! Vit med grädde och jordgubbar och allt! Klart man somnar liksom! Det gör väl alla?
My dear friens Sofia berätta om hennes lärare som hade adopterat ett barn från Kina. Man var tvungen att vissla för att hon skulle bajsa, hon var typ tre månader. Helt sjukt ju! (By the way liksom)


Med detta hade jag ingen som helst poäng. Jag bara kände detta stora behov av att skriva ner detta intressanta ämnet hos homo sapiens sociala tankeförmoga! Adjö!

Min ljuva dröm man.

Jag tänkte ta upp några viktiga punkter för hur min man ska se ut och vara. Utan dessa punkter så gå det inte. Han måste ha ALLT!

1. Han ska vara prins!
2. Han ska vara snygg!
3. Han ska vara rik!
4. Han ska ha ett slott!
5. Han ska ha playstation!

Så jag googlade lite på dessa saker och kollade efter hur han skulle se ut, här har vi alternativen!





Det ser riktigt lovande ut för mina framtidsplaner! Efter denna forskning tänker jag hålla hårt fast vid mina krav!

HAHAHAHA

 

Såhär på kvällkvisten kan det vara trevligt med en liten filmsnutt från afrikas djungel. Mycket intressant och bra musik. Josefin håller me till hundra procent

Går det bra med ett äpple?


Vackert


asså man bah shiiiiit

Om man inte har något att skriva om så kan man ju alltid flödesskriva lärde vi oss idag på svenskan. Exakt vad är det tänk att man ska skriva om? Texterna suger och man har så hjärtans bråttom för man har bara två minuter på sig och jag skiter typ på mig av stress och det känns ju inte så bra eftersom att bajs hör hemma i toaletten och inte i byxan. Fast det kanske ni redan visste. Jag hinner inte tänka när man ska tänka snabbt. Ett socialt handikapp jag har. Riktigt jobbigt. Det här blir ju jätteintressant, verkligen. JÄTTEBRA TIPS KÄRA SVENSKA FRÖKEN ^^.


Slutsats: Flödesskrivande slutar men att texten suger och att bajs blir inblandat! Inte okej.  Inget mer sådant ofräsch och töntigt i min blogg! Jag måste ju hålla min coola status uppe liksom.



TILL JOSSAN MIN KÄRA VÄN <333333 pusspusspussÅpuss

Nu är det dags att diskutera relevanta (?) saker hära. Jag får en del klagomål över att jag kissar för länge och för ofta. Speciellt av Josefin. Så jag tänkte försvara mig med några fin fina argument.

För det första måste man alltid kolla sig i spegeln innan man kissar. Ifall man glömmer att göra det efter och man kanske har en fjong i håret. Jag vet att inte alla diggar uttrycket fjong i håret, men men.

Sedan måste man se till att kissa färdig, man kan ju inte skynda sig. Då har man ju kiss kvar i blåsan och måste kissa på en gång igen! Tänk om jag skulle va tvungen att gå på toa ännu oftare. Hur skulle de gå!?

Jag har även svaret på en av livsfrågorna. Ja, man VIKER pappret när man torkar sig! Tänk på miljön. Inte slösa och knöggla ihop tre meter papper i ett naffs! Man vill väl inte ha knöggel i arslet! Nej, här viker vi noggrant och varsamt!

Sedan när man ska tvätta händerna måste man först kolla sig i spegeln igen. Man kan ju ha fått en fjong i håret! Det är även viktigt att tvätta händerna NOGGRANT och man måste få in exakt perfekta temperaturen på vattnet.

Sedan spegeln en gång till. Denna gång en lång titt. Så man är HELT säker på att man inte har fjong i håret!

Ja, då är det klart att det tar lite tid, eftersom allt måste göras noggrant och ordentligt också! Så sluta klaga va! Det är faktiskt en männsklig rättighet att kissa hur länge man vill! SÅ DET SÅ!

sååmliga går med trasiga skooor,

Idag var dagen, som jag kände, att jag inte längre är någon wb fjortis. Jag kände mig nyskapt och fräsch som ett smultron. Det är okej att kalla mig smultron stina. Så jag rev upp min garderob slängde ut allt jag inte ville ha kvar, jag hade förväntat mig ungefär femton plagg men icke!

Jag blev mycket förvånad, chokad över den BRUTALA hög med kläder jag inte vill ha längre som jag lyckades åstakomma. Den var seriöst talat enorm. Den tog upp hela mitt rum, mitt rum är visserligen ganska litet, men inte så litet. En sak jag inte förstår, är hur allt detta fick plats!? Min garderob består av en byrå, en garderob som jag delar med min bror xD , och typ sex papperspåsar. Visst att det kan få plats lite i det. MEN NÅGOT SÅ BRUTALT!? Alltså, jag fick seriöst andningsnöd.

Men mitt problem är, att jag är emot att slänga saker. Speciellt detta, alla fjortiskläder. Det är liksom mitt forna jag som jag slänger bort. Fruktansvärt, men vad gör man? Det är liksom ett helt livsverk. Ett vackert sådant! Fast inte aktuellt längre. Liksom mina kläder är bara såååååååå 2008! :(

Så jag skrev en liten hej då låt till dem. Satt där på mitt klädgolv och grät medan jag sjöng. Melodin påminnde lite om blinka lilla stjärna. Det beror inte på att det är den enda låten jag kan spela på gitarr, absolut inte! Ni har fel!

Lägg märke till min ledsna blick!!!! (Det tog TID att få till den)
Svart vit bakgrund

Växel hallå hallå hallå koppla mig till tjugotvå

Idag när jag strutta runt på stan. Glad som en lärka över mina nya inköp kom det fram en man i sinna bästa år. Stilig som en prins. Jag var på ganska bra humör, hade precis tagit en kaffe med min goda vän Sofia nämligen. Då mascherar denna stiliga skepnad fram till min sida, ursäktar sig och talar om för mig att jag var det vackraste han någonsin sätt (det är faktiskt sant). Så sedan stod han där och prata me mig i cirkagurka en kvart. Medan jag ba mm, mm, hehe, mm. Situationen var dock inte ovan, detta händer ju mig hela tiden, men det känndes dock lite obekvämt. Speciellt när mina kära tussvänner satt inne på burger king och titta på genom fönstret och skratta åt mig.

I vilket fall så blev jag väldigt glad över att höra dessa lovord. Så jag tänkte, att man kanske ska bli lite mer frimodig av sig. Bara säga när någon är bra liksom. Hälsa på folk man inte känner. Jag vet att det inte är svenskars speciallitet. Vi är typ världsbäst på att vara kalla, men jag tycker, att det har varit vinter för länge nu! Sverige måste bli varmt igen!

Let's tell everyhopa hur vackra them are!

så pass

Alla är så anti fjortisar hela tiden. Fast jag förstår verkligen hur dem tänker. Egentligen är det dem som är det goda i samhället, vi förstår det bara inte. På skissen nedan har jag förklarat hur det går till. Eller det var i alla fall såhär jag tänkte!


                                         Det är ganska logiskt

Skissförklaring.

Svarta: emos
Vita: fjortisar
frizon: töntar

hejhejhejhejhejhej

hejhejhejhejhejhej vad är ditt problem.

Jag vet inte om det här är onödig information, det kanske märks ändå liksom. Jag tänkte bara berätta att jag har börjat skiva i min blogg igen. Så att alla förstår vad det är som händer.

Det är tur att du är ful, annars hade jag kanske varit ledsen. PJUH!

RSS 2.0