Blä för surtanter

Idag var det galenkväll i Tyresö Centrum. Jag och mitt coola gäng var självklart där för att köpa godis. Dock är vi något efterblivna, men det visste ni väl visserligen redan. Så på grund av våran efterblivenhet så gick vi till fel affär. Vi förstod ingenting när godiset kostade 6,90 på ica. Liksom, det är ju alltid billigt godis på galna kvällen.
   Sedan mötte jag Tobbe, min käre snökompanjon (ber om ursäkt för våran misslyckade rädda snön kampanj, men vi har faktiskt en hel del annat att stå för! Så klaga inte). Det var då vi fick förklarat för oss att det var på coop. Vi ba heeeh. Så vi sprang dit för blotta livet. Sprang så fort benen bar oss. Vi fick kämpa den långa farofyllda biten till konsum. Slet för hem och fosterland.
   När vi till slut kom fram var det verkligen kaos. Inte på grund av alla äckliga, töntiga snorungar. Inte på grund av alla finniga ungdomar som vill ha en extra finne i samlingen. Nej, på grund av alla grymt jobbiga tanter. Okej, de är tanter de får vara lite tjuriga, men snälla någon. Överdiv liiiite mer liksom. Jag förstår inte var alla surtanter kommer ifrån. Min mormor är i alla fall snäll. Min farmor också. Stackars de ungar som e barnbarn till de där tanterna. Skräcksenarium att åka till bajsfarmor i äckeltyresö liksom. Stackars barn!
   De där russina bara drar ut en och skäller på mig för att jag står där oskyldig som ett lamm och plockar mitt godis. Så slänger det brutalt ut sig ett "ställ dig i kö" VILKEN KÖ? ska jag bara ställa mig i ett hörn och vänta på att alla ska bli värdiga eller?

Nej nu är det dags att säga ifrån. Gamlingar är urgulliga, bland det sötaste som finns. Fast ni sura tanter får faktiskt lugna ner er! De som är yngre än er har faktiskt också rätt till godis. SÅ DET SÅ! *lipar*

RSS 2.0