ÅSKA <3

Solnedgångar är för töntar. Ärligt, går i sloooowmoootiooon. Var på dejt idag, kollade på solnedgång ZZZzzzZZZzzzZZZ!!!!!!!!!!!!! ärligt, hur äventyrligt?! gillar mer när det åskar. Lite mer action liksom! YEAH så coolt!

help me i'm missförstodd

Angående det här att alla hatar mig? Okej inte alla, inte min familj, mina husdjur eller mina tre bästa vänner från scauterna. Men alla andra HATAR verkligen mig. I skolan ignorer alla mig och så där. Och det är aldrig någon kille som pratar med mig eller ens tittar på mig, förstår inte varför?!?!?!?!?! Jag är ju jätterolig, härlig, snäll, har SWAG, sjunger fint, är bra med djur och framförallt Ödmjuk... Förstår inte vad jag gör fel?

Till miljöpartister

Okej, har följt debbaten en del nu på senaste tiden och det enda jag vill säga till alla miljöpartister i stockholm är.

FLYTTA TILL SKOGEN SJÄLVA OM NI NU ÄLSKAR DEN SÅ HIMLA MYCKET

Ärligt, ni snackar så mycket skit. Själv lämnade jag Stockholm för skogen för längesen då det är det som gör livet värt. Blir så trött på alla fejk natur lovers som aldrig sätter sin fot i äkta skog. Själv har jag samtliga scaoutmärken, just sayin!

xx

Hen

Angående Hen diskussionen och detta med att folk lägger vikten lite på fel sak. Tydligen handlar det inte så mycket om ordet utan mer om vilka slutsatser vi drar efter i fall en person är en han eller hon. Men jag känner bara såhära att ja, MAN MÅSTE VETA! Alltså om det till exempel ska börja en ny i klass 3b som heter Kim och är en hen, hur ska man då veta vem som ska ta lite extra hand om hen första veckan? Om det ska vara en tjej eller kille menar jag, ska Kim spela bandy på rasten eller vara med och hoppa hopprep? Detta är viktig information! För tjejer och killar kan faktiskt inte vara vänner! Jag har i alla fall inga killkompisar pga dom är killar jag är tjej. Det vill väl ingen hen ha heller liksom. Helt jättekonstigt ord verkligen jag förstår att alla blir upprörda liksom LÅT OSS DRA VÅRA SLUTSATSER HUR SKA MAN ANNARS VETA OM DET ÄR EN MANLIG MAN SOM GILLAR ATT BYGGA OCH VARA STARK ELLER EN SVAG TJEJ SOM GILLAR ATT VISA KÄNSLOR. Blir så upprörd!!


Har i alla fall ett litet tips för er som blir lika förvirrade som jag i början (tur att jag är så smart och kommer med egna tips till mig själv)

Han

http://wippzi.blogg.se/images/2010/en-jordgubbe-7-2007_4516357_94087879.jpg Hon

http://4.bp.blogspot.com/-MzKrr8Mnw0Y/TcGpVX4LYJI/AAAAAAAAAww/uizpiFxQ9lU/s1600/%25C3%25A4gg.jpg Hen

Innan ni läser beskrivningen vill jag bara att ni ska erkänna att ni verkligen håller med om frukkönen!!!

Banan är ju defenitivt en killfrukt. Hur många killar äter typ päron efter att ha varit och gymmat eeeh ingen, eller en kille som äter Kiwi HAHA det händer ju inte största bögen, ne banan är äkta killfrukt Källa: Bananer i Pyjamas
Jordgubb: Ärligt känslosammare frukt får man leta efter, man ska ha kjol ha fläta det är midsommar och man är TJEJ som äter det tillsammans med väninnan medan männen grillar! Källa: Hur många killbebisar har ni sett i jordgubbsmössor? 0 hur många tjejer? 84747398274
Ägg: Jätte könsneutral frukt! Finns ingen källa dock, har kommit på det helt själv men vet att alla håller med.


XOXO FRUIT EXPERT

RSS 2.0