Peace and love <3

Kom hem barfota släpandes på min väska, snubbla lite i trappan på väg in och låg och banka på dörren för att när den öppnades krypa in och låta någon annan ta hand om väskan. Kunde inte gå och lägga mig förens jag tvättat bort åtminstone ett av de sjuttiofem lagrerna med smuts från kroppen. Konsekvenserna av det var ett antal nära döden upplevelser i badkaret. Gick sedan genomblöt och naken raka vägen till sängen och la mig på täcket för att somna, vilket inte var helt lätt eftersom jag hade "arapapapapappaappapapapa arapapappa osv" i huvet och inte kunde få bort det på något sätt så jag låg där och sjöng godnatt visor för mig själv tills jag tillslut somna.

Peace and love dödade min mobil, men de vare värt!
Är numera en fattig lapp men det gör inget det heller.
Bara det att vi är skyldiga maja ett nytt tält tror jag...
Jag tvivlar på att mina fötter någonsin kommer att må bra igen!

Men det var riiktigt roligt :D <3

yeeaha

Det är min kära låssasfödelsedag nu då, så är det dags att bli 17, en fullständigt onödigt år! Men även om jag gärna vill bli 18 så är jag glad att 17 finns för jag vill verkligen inte bli 18! Hur blev jag ens 17 från första början? Jag vet att jag måste skärpa mig med min åldersnoja, när man är 17 ska man vilja bli äldre, men asså, jag är ju fortfarande 14!! Det var ändå ganska lagom stort! Jag vill aldrig bli stor jag vill aldrig bli stor jag vill aldrig bli stor! Jag tänker bannemej aldrig bli stor! Mamma och pappa, ge upp era framtidsplaner! För jag stannar! :D


blupp

A H1N1 viruset har kommit till sverige, och jag vet att det är så för jag är snorig :(

Jag hatar snor. Ge mig bajs, var, blod, vad som helst utan snor, snälla!
Så himla äkligt att snörvla, så himla äkligt att snyta sig och ba se slajmet,
så himla äkligt att vakna på morgonen och ba känna att snoret är i hela näsan!
Så fruktansvärt, brutalt, vedervärdigt.

"Snor eller nasalt mucus är det slem (mucus) som bildas av slemhinnorna i näsan. Slem bildas även av ackumulerad extracellulär vätska, vilken ökar i omfattning vid ett inflammationssvar. Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem."  

Ett par deciliter! Hör ni vad jag säger? Ett fucking par deciliter!! Det är bara hur äkligt som helst.

BU FÖR SNOR! BÄ FÖR NÄSSPRAY


djur är äckligt!

Dom kallar mig hemsk, dom har fel...








100_0216.jpg image by natalie_pullen




Kolla länge och noga, är djuren söta? Nej precis. Är katten läskigast? Ja precis
Slutsats: Alla djur är fula och katter är läskiga.

jätte intressant läs gärna om du vill få en bra bild av mig!

Jag är besviken... och .. spritt.... språngande naken, nej det är jag inte alls. men jag är mätt. För jag har ätit kokostoppar som jag gjort själv, dom va inte så goda men det var inte det som var poängen heller så det gjorde inget. funderar på att börja läsa och skriva igen så kanske jag blir smart igen. fast jag tror inte det, men kanske! fast jag har inte tid, eller jag har tid men inte så mycket tid att jag sitter och gör ingenting och ba ööh måste läsa asså. så mycket tid har jag inte. Jag ba nää asså jag har inte tid, typ så. När jag va liten var jag mitt imellan söt. det va nog lika bra, för när jag tänker efter så ville jag inte bli gullad med. om det låg en bajskorv här så skulle det vara jätteäkligt!!!!!!!!! Men men tänk inte mer på det nu.


RSS 2.0