High school musical, Sharpey

Angående High school musical. Okej, det är en VÄLDIGT bra film. Det erkänner jag. MEN varför är det fel personer som vinner???

Ärligt talat, Sharpey är ju BÄST!!!!

Visst, hon kanske är liiiiiiiite elak, men vem är inte det?? Okej nu ska jag förklara för er mina kära vänner som OBVIOUSLY aldrig läst nååååågot om dramaturgi eller filmkunskap till skillnad från mig som är fullärd.

Sharpey är JÄTTEBRA på musikal, jag har varit på mååååååånga pga är rik och överklass. Sharpey ÄGER hennes bror ÄGER dom är showiga, dom lägger ner heeela sitt liv på detta och dom vill verkligen och dom äger?! men får inte huvudrollen utan dom går fööörstååås till Troy och Gabriella

Troy och Gabriella är jaa snälla, MEN mesiga som SJUTTON och jätteosäkra?? vågar inte ens stå på scen knappt då kanske man inte ska ha huvudrollen helt enkelt. så va det med den saken. Dom får baara huvudrollen för att alla älskar dom och varför älskar alla dom? JO, för att dom är populärast på skolan, till skillnad från stackars lilla Sharpey och Bryan som alla hatar bara för att dom är diviga, vilket enligt mig är en bra egenskap, men är jättebra!!

Vem vill på riktigt kolla på en musikal med två mesiga sångare som skuttar runt i t-shirt och jeans? ärligt då kan jag kolla på mina föräldrar när dom sjunger istället. High scool musical är luciasyndromet all over again. Man SKA INTE få huvudroll pga populär utan pga att man kämpar!!!!! Det är sharpeys dröm inte himmla fysiker och baskettöntgrupptryckstönts drömmar.


LÅT SHARPEY SJUNGA ASSÅ ÄRLIGT!!!!!!!!!!!!!!


FILMTIPS:::::: Sharpeys fabuluos adventure.... SE DEN

Varför ingen vill ha mig?

Hej hopp alla fans ute i norrlandsskogar, samt även ni i storstan men känner ändå att det är de som bor ute i stora mörka skogen som kan relatera mest till mig. Men alla är självklart välkomna att läsa. I alla fall, hej alla fans. Det var ett tag sedan jag skrev. Har haft en del för mig det är därför, men nu kände jag att det passade då jag sitter ensam och ledsen i en mörk mörk källare i en mörk mörk skog.

Dagens ämne är: Varför älskar inte alla mig när jag är perfekt?

Ärligt talat. Jag kan VERKLIGEN rekomendera mig själv. Jag är supersnygg som ni kan se på bilden (LOVAR DEN ÄR NYTAGEN, IGNORERA ATT DET STÅR 2006 LITE SMÅTT DÄR DET ÄR BARA SMUTS PÅ LINSEN) förutom att jag har ett väldigt tilltalande utseende är jag även roligast i världen. Jag har gjort reserch genom att läsa igenom gamla konversationer med samtliga ragg som har facebook (tro mig, det är många) och kommit fram till att jag ständigt är den som är roligast!!!! Det är så sjukt, skrattar enbart åt mina egna skämt, visst ibland är det en och annan kille som får till ett och annat skämt men det är ju tydligt att det är jag som är stjärnan!

Så snygg och rolig alltså, jag är även lojal, dumpade en gång en kille för mina vänner skull till exempel, eller juste vi va ju inte tillsammans än för ingen vill ha mig.

Har kommit fram till att det måste bro på min överlägsenhet. Jag tror att killar skräms över starka, självständiga kvinnor som är roligare och bättre och charmigare än dem själva. Vilket jag är på samtliga killar jag träffat och förmodligen med mina iaktagelser som källa, alla killar i hela världen.

Känns ändå skönt att det beror på det men dock tråkigt att jag kommer dö ensam utan barn. men men det är priset man får betala för att man råkade födas som den perfekta kvinnan.

Knopar

Hej hej alla läsare.

Ikväll skulle jag plugga men som VANLIGT gjorde jag bara annat åååååh. Så svårt att plugga när det finns så mycket roligare att hitta på?! Idag fastnade jag framför mitt rep och min knopbok då jag började försöka göra lite nya knopar. Lärde mig fyra nya. Superroligt. Alla borde lära sig en, åtminstone råbandsknop, ärligt, allmänbildning, hihih

Här kommer en bild på mina favoritknopar

http://quiz.passagen.se/media/images/0/0/57/57/image_1_50947LOGO.jpg

Vilka är era favoritknopar?

RSS 2.0