ALEXANDRA




Tänkte att lite fingergympa kunde vara trevligt såhär på kvällskvisten.




This is so gay...

När man känner sig lite ledsen, arg, förbannad och så vidare, så brukar jag bara kolla på greklands bidrag till eurovision 2009, man blir verkligen glad asså, de e sjukt fånigt, himla roligt asså, bästa är när han börjar glida fram där på häftapparaten, de går inte att vara ledsen och sur när man kollar på den, man skrattar vaaaarje gång!



it's like soooooo gay, i like it!


Ack denna lyckans dag!

För ett år sedan skrev jag och Josefin ett rasande mail till kommunen om hur fruktansvärt vedervärdigt det var att de inte fanns en grusgång i parken där vi går när vi ska till bussen. Sedan hände INGENTING, och vi grät varje gång vi gick till bussen, men nuu minnsann står det tre små glada norrlänningar och en traktor där och gör så fint, så fint. Nu kan man aldrig mer klaga på samhället alltså





tiitta va fiiin den ääär!! vi ska ta så väl hand om den, sopa den, kratta den, borsta den, skotta den, och bara ÄLSKA DEN!


lilla värld

 


Dagens i-lands problem

Okej, jag har typ en growst hemlighet som jag bara kände att okej, alla vill veta det här, verkligen. Jag har typ en sån hära "jag är gravid så jag blir jättesugen på asskumma saker" sak, bara det att jag inte är gravid så det är inte okej någonstans. Jag brukar iaf bli sjuuukt sugen på varma mackor med ost och kaviar!! Asså det är ganska gott :$   MEN idag fick jag ännu ett akut äckelvarmmackabehovanfall och gjorde en , men använde istället för vanlig kaviar kalles randiga eftersom det var det som huset utbjud bjöd på, och asså, gott folk. GÖR ALDRIG OM MITT MISSTAG. Trodde jag skulle spy asså, men åt upp hela eftersom att farfar har lärt mig att det är så man gör. Kommer aldrig kunna somna med den här äkliga smaken i halsen, kära någon.


RSS 2.0