FETT BRA KORTFILM!


hejsan

Vaknade imorse av massa flabbande tanter. Jag menar. How fun can a bokcirkel possible be?

Jag googlade i alla fall på skrattande, och såg där att fåglar regerar där. wtf liksom. här till exempel en skrattande pelikan liksom? jag fattar ingenting.



like soooo upprörd

Hade sovmorgon tills tolv idag. Fast jag vaknade vid sju och tänkte att nä ska nog passa på att åka in till handens närsjukhus och rönka lite, bara för kul liksom. Är ju öppen mottagning och sådär. Så upp och iväg. Och ooooj vilket äventyr. Lika bra och passa på o ha kul medan man e ung, tänker jag. Plus att alla som gick på bussen från trollbäcken till brandbergen va så himla SÖTA, massa töntar, gamlingar, barn ochasså jag började typ gråta. Älskar när alla är så söta på bussen.

Idag har jag vart duktig och lagat(värmt i mikron) både lunch och middag! :D

I alla fall, efter det gick jag, mitt stackars lilla barn, i skolan tills halv sex. [fortsätt läs för asså jag har en lärodom från dagen.] och sedan till vinkällaren för att spela in våran skräckfilm(WOOAAAH MITT STORA BREAK) som kommer få nobelpris. Och asså grejen är att vi ska ju spela att det är läskigt där, men det är så SJUKT läskigt! asså vita damen är fucking mördad och inmurad i väggen, det är galler och förintelserum och mörkt och lamporna krånglar det blåser damm över golvet och man DÖR!

hur som helst så råkade jag bli lite väl exsalterad över min roll som the last servivör och slängde vatten i ansiktet och drog ut vatten så jag skulle se gråten ut. Grejen va ba att jag efter att vi filmat klart glad gick in i bilen med sminket som breda motorvägar över kinderna. not very najs. Nu sitter jag bara här och är SÅ upprörd över att folk kollade snett på mig i centrum, för visst, jag såg ut som jordens största mongo. Ett riktigt retard. Men om jag såg en brud som hade grinat på en offentlig plats så skulle jag faktiskt inte kolla snett på henne! De va ju kanske supersynd om mig! FOLK HAR INGA HJÄRTAN LÄNGRE! Sverige är kefft!

Det var lärdomen, nu äre slut.


RSS 2.0