YEAH MAMA!

Idag på matten så höll vi på med gyllene snitten och matte med konst och annat jätteintressant. För att visa vårt intresse så vek vi en loppa istället. Den blev riktigt bra. Typ lek Fredrik Rainfeldt och lås in dig på toan och skrik jag bajsar naken osv. Väldigt trevlig loppa! Fast det är inte så kul att göra den på sig själv.
   Så vi åkte in till stan, bara för att hitta någon bra att göra vår loppa på, absolut ingen annan anledning, det var bara, bara därför!!! Så vad ser vi där på gullmarsplan. Stockholms hetaste kändis! Amir, gaybloggen.com ni vet ^^. Vi sprang dit för fulla muggar, sprang så fort benen bar oss, sprang för blotta livet. Sedan kom vi på att det var töntigt och försökte gå lite sådär coolt ni vet. Vi lyckades förvånandsvärt bra! När vi kom fram till honom så fick Jossan äran att fråga honom om han ville testa vår fina fina loppa. Det ville han gärna! Så han fick massera någon du känner utan att fråga. Så han masserade Jossan, fattar ni vilken grej? Jossan har fått massage av Amir! Fruktansvärt coolt. Sedan var han tvungen att gå på tunnelbanan så vi sa hej då och vinka jättemycket. När tåget åkt kom vi på att det var samma som vi skulle ta. Fast där stod vi kvar, vi har alltid varit något av ljushuvuden som man brukar säga.

Det här var den sanna historien om när Stinas coola gäng träffade Amir. Inga förvrägningar eller överdrifter. Jag ville bara förmedla sanningen!


Bamse is coming back

När jag var tio år hade jag min glanstid på internet. Jag hette bamse och var typ den populäraste ungen på lunarstorm. Jag hade över 500 vänner typ 200 ovänner och alla skrev till mig hela tiden, jag var SÅ cool. Fast dum som jag var så la jag av. Någon kom på mitt lösenord och eftersom jag aldrig har varit så smart så tog jag bort min lunar istället för att byta lösenord. MEN JAG VAR JU SÅ LITEN.
Hur kunde jag lägga av! Jag kunde blivit störst, bäst och vackrast! Drottning Lunarstorm. Jag hade säkert varit admin vid det här lagret. Hållt lunarstorms status uppe. Facebook hade aldrig tagit över. Man hade skrattat åt playahead. Det hade bara varit LUNAR. Jag, bamse @ lunar skulle hållt det uppe.

MEN JAG SKA TA MIG TILL TOPPEN IGEN. BAMSE IS COMING BACK AS COOOLHETBRUD08

Hurra för second hand!

Idag var jag och Bella på second hand där uppe i topshop. Jag smög mig ditåt, second hand har alltid varit lite läskigt för mig. Inte lika läskigt som hundar och färgen blå, men fortfarande jätteläskigt! Så jag tog min kära vän Bella i handen och gick blygt dit. Där slogs man av mormor lukten. Verkligen, mormor! Så jävla naajs det känns när man slås av gamla människor lukten i kombination av att man ska köpa kläder. Man får verkligen upp köplusten! Man vill bara springa egenom avdelningen och slita åt sig alla omorderna kläder och springa till provhytten och bara känna det lena tyget som någon annan har använt mot kroppen.
   Vi provade i alla fall några plagg vi tyckte var coola. Bella tog en rutig klänning och jag tog ett par shorts som såg fräna ut på galjen. Klänningen påminnde om Ida i lönnebärga, herregud VILKA FORMER HON FICK. Såg ut som Ida fast i en förvuxen version, how sweeeet isnt that? Mina shorts som såg sådär fint pösiga ut var inte riiiktigt som jag tänkt mig. Satt typ i armhålan och var astajta över rumpan. Ica kundkort i röven med dem brallorna alltså. Så jeffla SEXY. M,m,mmmm.

Jag vet att second hand är inne just nu. Man ska gå där med sin take away kaffe och prata om sin nya väska från någon trendig second hand butik (hur nu trendig och second hand går ihop förstår jag inte, men men). I alla fall, second hand kommer nog aldrig bli en hitt i mitt liv. Jag föredrar kläder som inte luktar trendigt 70-tal!

RSS 2.0