YEAH MAMA!

Idag på matten så höll vi på med gyllene snitten och matte med konst och annat jätteintressant. För att visa vårt intresse så vek vi en loppa istället. Den blev riktigt bra. Typ lek Fredrik Rainfeldt och lås in dig på toan och skrik jag bajsar naken osv. Väldigt trevlig loppa! Fast det är inte så kul att göra den på sig själv.
   Så vi åkte in till stan, bara för att hitta någon bra att göra vår loppa på, absolut ingen annan anledning, det var bara, bara därför!!! Så vad ser vi där på gullmarsplan. Stockholms hetaste kändis! Amir, gaybloggen.com ni vet ^^. Vi sprang dit för fulla muggar, sprang så fort benen bar oss, sprang för blotta livet. Sedan kom vi på att det var töntigt och försökte gå lite sådär coolt ni vet. Vi lyckades förvånandsvärt bra! När vi kom fram till honom så fick Jossan äran att fråga honom om han ville testa vår fina fina loppa. Det ville han gärna! Så han fick massera någon du känner utan att fråga. Så han masserade Jossan, fattar ni vilken grej? Jossan har fått massage av Amir! Fruktansvärt coolt. Sedan var han tvungen att gå på tunnelbanan så vi sa hej då och vinka jättemycket. När tåget åkt kom vi på att det var samma som vi skulle ta. Fast där stod vi kvar, vi har alltid varit något av ljushuvuden som man brukar säga.

Det här var den sanna historien om när Stinas coola gäng träffade Amir. Inga förvrägningar eller överdrifter. Jag ville bara förmedla sanningen!


Kommentarer
Postat av: achmed

nu vare ju faktiskt såhär att jag blir väldigt ledsen av att ni satt och skrattade och totalingorerade mattias under mattelektionen. vi går faktiskt i gymnasiet och ska hysa respekt för andra. dålig stil.

2008-12-18 @ 19:53:51
Postat av: Loppan :)

äran att fråga honom?! snarare att ingen annan vågade! :P

2008-12-20 @ 01:11:27
Postat av: Stina

jajajajaja, DETALJER

2008-12-20 @ 12:00:46
Postat av: BeeeexxxxX!

achmed? loppan? VILKA ÄR NI OCH TALA EGENTLIGEN? låt stina ha sin berättelse som HON VILL!

2008-12-30 @ 00:46:56
Postat av: jfkalkaffajfajkleoeooeeifjajkalalskdkdmeiajdkkkkkklkaaaa

Jihaaa... taskigt mot Mattias, han va ju jättegullig ^^

2009-01-20 @ 22:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0