shipship

Stina varför säger du alltid att du är glad som en prins i en tårta?
Suck, det är väl helt jävla självklart! MEN för alla inkompitenta varelser får jag väl förklara även detta som så mycket annat.

När man har lite mycket att tänka på. När man mår lite dåligt sådär. Då får man försöka tänka på något annat. Då kan man till exempel tänka på.

Se hela bilden   Jordgubbstårta,

 Män som går runt nakna i vattnet

  Roliga grisar.

 Pengar,

MEN! man kan inte sitta och tänka på bara tårta, för då somnar man bara. Och man kan inte heller sitta och tänka på bara pengar, för då blir man bara ledsen för man kanske bara har fyra kronor och 61 öre på sitt konto just nu till exempel. Så därför är det ultimata att tänka på nakna män som springer runt i vattnet med roliga grisar. Men pengar och jordgubbstårta är ju fortfarande najs. Men det löser sig, för när man tänker på nakna män som springer runt i vattnet med roliga grisar så blir man så himla mycket glad så att man kan tänka på jordgubbstårta och pengar också utan att somna och bli ledsen. Så himla glad är man. Som en prins i en tårta!
Det är liksom uttrycket för ultimata lyckan!

Tänk dig om du var en prins som bodde i en tårta. Skulle inte du va glad då? Du skulle vara rik, och ha tårta utan att somna. Allt som behövs för att vara en fulländad människa!

Så, nu hoppas jag att ni förstår, annars kan ni ju slå upp i en ordbok eller lexikon och kolla där!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ahaaaaaaaaaaaaaa

2009-01-25 @ 15:06:46
Postat av: sofia

Ahaaaaaaaaaaaaaa

2009-01-25 @ 15:07:12
URL: http://alotlikemee.blogg.se/
Postat av: en nisse!

hej 08-babesen :D

2009-01-25 @ 16:34:05
Postat av: alexandra

du är inte normal:)

2009-01-25 @ 17:53:51
Postat av: Klas-Göran

Ohlala! Vem är den snygga mannen? Är du släkt med honom? SNÄLLA "Stina" kan jag få hans nummer? Jag gillar hans mage, en man som jag måste ju oxå få tillfredsställa sig! Så langa da nummero!

2009-01-25 @ 22:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0